Ghid de frumusete / Ingrijirea parului / Saloane de frumusete/ Wella Professionals Vopsea permanenta Wella Koleston Perfect – nuanta 9/0 Blond

Mai frumoasa de Sarbatori folosind Vopsea permanenta Wella Koleston Perfect - nuanta 9/0 Blond!vopsea permanenta cu o formula delicata ce combina tehnologia Triluxiv cu agenti de hidratare si lipide, pentru un par mai sanatos si mai lucios. Nuantele obtinute debordeaza de stralucire, firele albe sunt acoperite, iar rezistenta culorii este un atu. Formula produsului este cremoasa, consistenta, fiind usor de repartizat pe suprafata firului de par.
Modul de utilizare: se recomanda consultarea unui specialist sau a instructiunilor. Vopseaua se repartizeaza la radacini sau/si pe suprafata firului de par, se lasa sa actioneze in functie de intervalul desemnat si apoi se indeparteaza spaland parul cu un sampon dintr-o gama de protectie a parului vopsit.
Cantitate: 60 ml
Obs: Vopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat.

Pret: 39 RON

Alege culoarea parului care ti se potriveste si comanda online vopseaua de par profesionala din catalogul Wella Koleston, pretul este mult mai avantajos ca in saloanele de coafura iar acolo poti sa platesti doar manopera, am scris despre acest lucru aici cu cati bani ramai in buzunar! Poti sa fii mai frumoasa de Sarbatori cu Wella Professionals si vopseaua permanenta Wella Koleston Perfect, Blond, Roscat sau Brunet, tu ce ai ales? Click&Shop!

Aleg vopsea permanenta Wella Koleston Perfect – nuanta 8/43 roscat, tu?