Ulei de Tamanu nerafinat
0

Ulei de Tamanu nerafinat, presat la rece, 30 ml – Akoma Skincare

Copacul Calophyllum (numit Tamanu de tahitieni u0219i Fohara de Malgasi), produce un ulei remarcabil prin acu021Biunile sale benefice asupra pielii. Foarte aromat, acest ulei este utilizat în mod tradiu021Bional pentru a trata multe afectiuni ale pielii (eczeme, psoriazis, zona zoster, acnee, cuperoza). Numeroase studii au aratat ca uleiul de tamanu conu021Bine numerosi compusi activi cu proprietati dezinfectante si protective, facand din acest ulei un aliat valoros pentru problemele de piele. Excelent cicatrizant si analgezic bland, acest ulei de culoare verde smarald este folosit atât pentru a ingrijirea de zi cu zi, cat si pentru o vindecare mai rapida dupa o interventie chirurgicala sau pentru a u0219terge cicatrici vechi.  Asociat cu uleiuri esentiale de chiparos sau imortele, stimuleaza circulatia sanguina.  Proprietu0103u021Bi Stimulator si fluidizant, oferu0103 o bunu0103 protecu021Bie a vaselor de sange si promoveaza fluxul sanguin; Cicatrizant, favorizeaza regenerarea u021Besuturilor deteriorate u0219i aduce suplete si elasticitate pielii; Activ de exceptie in infectiile cutanate; Calitati antiinflamatorare u0219i analgezice, calmeaza durerile articulare, musculare u0219i nervoase. Acu021Biune semnificativu0103 de protecu021Bie împotriva efectelor nocive ale soarelui.  Indicatii Probleme ale pielii: eczeme, psoriazis, infecu021Bii fungice; Ingrijire pentru pielea iritata si deteriorate Cicatrici, vergeturi (chiar vechi) Ru0103ni, fisuri, cru0103pu0103turi Infecu021Bii cutanate: zona zoster, scabie, infectii fungice Acneea, rozacee (cuperoza) Probleme circulatorii, varice, picioare grele, hemoroizi Dureri reumatice, gutu0103  Cateva idei Uleiuri pentru cicatrizare si regenerare Emulsii anti-acnee, creme pentru cuperoza Creme si geluri pentru picioare uu0219oare, în sinergie cu uleiuri esenu021Biale corespunzu0103toare Uleiuri de masaj relaxante, sau pentru dureri musculare si articulare INGREDIENTE: ulei de tamanu (calophyllum inophyllum)  Metoda de obu0163inere: Presare la rece Origine: Tahiti Combinatii recomandate: Cu ulei esential de eucalipt pentru dureri reumatice Cu ulei esential de Palmarosa pentru micoze Cu ulei esential de lavanda sau geranium pentru eczeme si psoriazis  Instrucu021Biuni u0219i sfaturi de utilizare: Uleiul de tamanu are tendinta sa se solidifice la temperaturi sub 25C, fapt care nu-i afecteaza calitatile. Uleiul de Tamanu se utilizeaza de preferinta in combinatie cu ale uleiuri vegetale (20-50%)  sau ca ingredient inclus in compozitii homemade, in faza grasa, in proportie de 10-20%.  Precauu021Bii pentru utilizare Uz extern. Datorita activitatii sale in stimularea circulatiei sanguine, nu se recomanda utilizarea in timpul tratamentelor cu anticoagulante.    

Pret: 23.10 RON

Magazin:  Drogheria  ♥ Vezi toate ofertele magazinului Drogheria >>

Cosmetice / Crema/ lotiune / unt / ulei de corp /  Brand Akoma Skincare