Ghid de frumusete / Ingrijirea parului/ Alfaparf Milano Alfaparf Milano Serum Pretios De Stralucire Cu Microcristale De Diamante – Semi Di Lino Diamante Illuminating Cristale Lichide 50ml

Stralucire instant fara a incarca parul cu Alfaparf Milano Serum Pretios De Stralucire Cu Microcristale De Diamante - Semi Di Lino Diamante Illuminating Cristale Lichide 50ml

Uleiurile naturale reprezinta traditia milenara în servicii de îngrijire a parului, acum încorporate în formule de ultima generatie pentru sanatatea parului si pentru o experienta unica de înfrumusetare.

In anul 1989 ALFAPARF MILANO lansează Cristalele Lichide Semi di Lino. Originalul. Produsul simbol pentru strălucire și catifelare care a cucerit femeile din peste 80 de țări ale lumii.


ACȚIUNE
Serum prețios pentru strălucire cu microcristale de diamante, conferă strălucire instant fără a încărca părul. Face părul extrem de moale şi mătăsos.
Formula pe baza de extracte de Seminte de In și Vitamina E antioxidantă conferă forță și luminozitate părului, învelindu-l într-un film invizibil protectiv, făcând părul moale și ușor de pieptănat.
Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamante Illuminating Cristale Lichide: serum pentru stralucire ce confera stralucire instant fara a incarca parul.
Aplicare: Distribuiți pe parul ud sau uscat.
Ingredient: seminte de in, microparticule de diamante, CMC (Cell Membrane Complex) un concentrat de ingrediente active si polimeri de silicon de ultima generatie.
Tip Par: toate tipurile de par
Cantitate: 50 ml

Pret: 79 RON