Diete / Recomandari/ Mai mult suc, maxim de vitamine, enzime si nutrienti prin presarea la rece a fructelor si legumelor cu actiune lenta de zdrobire si masticare!

Cum ii convingi pe copii sa manance mai multe legume - solutia lui Carmen Bruma

"Metoda, cea mai simpla, un suc din legume si fructe pregatit cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings. Pe motiv ca aceasta presa la rece pastreaza toate vitaminele si mineralele din fructe si legume si extrage cele mai hranitoare substante prin actiunea lenta de zdrobire si masticare." Fie că îţi doreşti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarbă de grâu, cu storcătorul Kuvings B6000S te bucuri de mai mult suc proaspăt, bogat în vitamine şi substanţe nutritive.

Spre deosebire de storcătoarele convenţionale de mare viteză, care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală. Prin stoarcerea lentă (60 rpm) a fructelor și legumelor întregi, vei beneficia de un suc natural, bogat în vitamine și enzime, minimizând pierderea de substanțe nutritive.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este mult mai redus decât cel al storcătoarelor convenţionale, iar tu poţi savura un suc proaspăt într-o atmosferă relaxantă şi liniştită.

Kuvings B6000S este proiectat pentru a funcţiona în condiţii de siguranţă, aparatul pornind numai dacă este corect și complet asamblat. În plus, 3 guri de aerisire optim plasate asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp, sistemul automat de control al căldurii oprind aparatul înainte de supraîncălzire.

Tehnologie de presare la viteză redusă (patentată în 50 de ţări)

Pret: 2149 RON

Ce facem atunci cand copiii refuza sa manance legume proaspete?

In niciun caz nu trebuie sa renuntam si sa-i lasam sa le inlocuiasca cu produse fast-food sau dulciuri.
Carmen Bruma a descoperit o solutie simpla si eficienta. Legumele sunt foarte importante in alimentatia copiilor de toate varstele, pentru o dezvoltare sanatoasa si un sistem imunitar rezistent.

Stil de viata sanatos Storcatoare de fructe prin presare la rece Kuvings

Iata si reteta Carmen Bruma utlizand storcatorul prin presare la rece Kuvings:

“Pe scurt, l-am alaptat pana la 5 luni dupa care am inceput diversificarea cu legume fierte si pasate ( morcov, radacina de patrunjel, telina, fenicul, cartof, dovleac etc). I-am introdus fructele tarziu ( 8 luni) pentru ca imi era teama ca se va indragosti de gustul dulce si nu va mai dori altceva.

Exact asta s-a intamplat…:). Am incercat tot ce se putea, filme cu legume, carticele, legume taiate pe post de jucarii, mancat cu alti copii si altele.”

Tehnologia unică a storcatorului Kuvings permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea uşoară a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteză, ca în cazul storcătoarelor convenţionale. Motorul puternic (240W) asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este mult mai redus decât cel al storcătoarelor convenţionale, iar tu poţi savura un suc proaspăt într-o atmosferă relaxantă şi liniştită.

Storcatorul de fructe si legume Kuvings B6000S este proiectat pentru a funcţiona în condiţii de siguranţă, aparatul pornind numai dacă este corect și complet asamblat. În plus, 3 guri de aerisire optim plasate asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp, sistemul automat de control al căldurii oprind aparatul înainte de supraîncălzire.

Tehnologia de presare la viteză redusă a fost patentată în 50 de ţări.