Cadouri/ Set cadou – Retinolo – Crema Retinolo Bio Plus si cutie de metal

Daca iti doresti sa daruiesti un cadou special, in editie limitata, pachetul crema de fata Retinolo Bio Plus in cutie metalica este raspunsul ideal pentru tine. Sub capacul elegantei cutii metalice vei putea gasi crema de fata Retinolo Bio Plus (50 ml), pe baza de retinol, colagen vegetal, acid hialuronic, extract glicolic din ginseng si vitaminele A, E, F si C.

Aceasta exercita asupra pielii o actiune pretioasa de echilibrare, previne formarea prematura a ridurilor, intervine cu un efect de intindere la nivelul ridurilor deja existente, restituindu-i pielii prospetimea sa naturala. Puterea acestei creme consta in asocierea excelenta a retinolului cu vitaminele E, F, C si complexul de minerale obtinut din radacina de ginseng.

Contine, de asemenea, colagen vegetal obtinut din acacia. Se spune ca nu exista perfectiune, insa, adesea, eleganta ii devine sinonima. Pentru cadoul perfect, lasa eleganta pachetului crema de fata Retinolo Bio Plus in cutie metalica sa te inspire. Brand BottegaVerde. BottegaVerde ofera cadouri la fiecare comanda si de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei. De peste 40 de ani implicati intr-o adevarata poveste italiana Bottega Verde ia fiinta in 1972, cand isi deschide un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Magazin BottegaVerde
Pret 46 RON

Cadouri pentru ea / / Set cadou – Retinolo – Crema Retinolo Bio Plus si cutie de metal / Brand BottegaVerde