Cadouri/ Set cadou – Migdale – Gel de dus si crema de maini cu migdale

Catifelarea unor mangaieri ne ramane adesea basorelief pe sufletul nostru, dainuind in noi pana la finalul calatoriei noastre in aceasta lume. Bottega Verde a adunat intr-un singur pachet cadou intreaga tandrete si atemporalitate a mangaierilor, alcatuit din urmatoarele elemente:
1. gel de dus catifelat, emolient, pe baza de ulei de migdale dulci, lasand pielea moale si insotita de un exceptional parfum;
2. crema pentru maini, cu ulei de migdale dulci, un pretios tratament emolient si hranitor pentru maini, chiar si pentru cele extrem de uscate si crapate, cu un parfum deosebit, pe placul intregii familii.

Mangaie, cu emotie, prin daruri de suflet. Brand BottegaVerde. BottegaVerde ofera cadouri la fiecare comanda si de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei. De peste 40 de ani implicati intr-o adevarata poveste italiana Bottega Verde ia fiinta in 1972, cand isi deschide un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Magazin BottegaVerde
Pret 48 RON

Cadouri pentru ea / / Set cadou – Migdale – Gel de dus si crema de maini cu migdale / Brand BottegaVerde