Cadouri/ Set cadou – Macese din Chile – Crema de fata cu macese

Adesea, cand sufletul nostru este alimentat de sentimente puternice pentru o fiinta draga noua, ne dorim sa-i daruim imensitatea fiecarui gest al nostru.

Uneori, nu este nevoie de lucruri mari pentru a da grai vocii noastre interioare, ci poate este suficient sa ne aplecam atentia asupra unor gesturi mici, dar cu semnificatie profunda intocmai cum este si pachetul cadou de la Bottega Verde alcatuit din crema de zi, anti-imbatranire, pentru fata, cu vitamina E si ulei de macese din Chile, bogat in vitamine si acizi grasi care protejeaza celulele si lupta impotriva radicalilor liberi, cu efect de elasticitate, o puternica actiune hranitoare, extrem de recomandata pentru a preveni si combate semnele imbatranirii, lasand tenul cu un aspect mereu tanar si catifelat.

Daruieste imens prin gesturi mici. Brand BottegaVerde. BottegaVerde ofera cadouri la fiecare comanda si de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei. De peste 40 de ani implicati intr-o adevarata poveste italiana Bottega Verde ia fiinta in 1972, cand isi deschide un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Magazin BottegaVerde
Pret 37 RON

Cadouri pentru ea / / Set cadou – Macese din Chile – Crema de fata cu macese / Brand BottegaVerde