Cadouri/ Set cadou – Difuzor de parfum cu aroma de vanilie

Acasa este locul in care sufletul nostru se simte liber si complet protejat. Tot acasa este locul unde cele mai indraznete visuri ale noastre ne regasesc. Acasa este locul care ne daruieste echilibru. Poate ca, uneori, este momentul ideal sa daruiesti si tu ceva acestei stari de acasa, potentandu-i magia.

Difuzorul crema de vanilie poate fi chiar acest mod al tau de a-ti arata aprecierea fata de aceasta minunata stare de acasa. Cu un design extrem de placut si un delicios cocktail olfactiv alcatuit din arome pe baza de crema de lapte si vanilie, difuzorul crema de vanilie imbraca atmosfera casei intr-o completa bucurie si o infinita stare de bine. Pachetul cadou este alcatuit din vasul cu mixul de arome si setul de betisoare pentru esenta.

Daruieste-l ori de cate ori iti doresti sa celebrezi minunatul spirit al bucuriei care ne aduna acasa sau, pur si simplu, sentimentul de total confort al sufletului tau. Brand BottegaVerde. BottegaVerde ofera cadouri la fiecare comanda si de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei. De peste 40 de ani implicati intr-o adevarata poveste italiana Bottega Verde ia fiinta in 1972, cand isi deschide un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Magazin BottegaVerde
Pret 69 RON

Cadouri pentru ea / / Set cadou – Difuzor de parfum cu aroma de vanilie / Brand BottegaVerde