Ingrijirea corpului/ Set cadou dedicat proaspetelor mamici pentru o alaptare sanatoasa 3X10ML

BOSOM BUDDIES GIFT SET 3X10ML

Beneficii:  

Aceste produse sunt create din ingrediente derivate din produse naturale.
NU sunt utilizate:
- substanţe de tip petrochimic;
- Sulfat de Lauril de Sodiu (SLS);
- Parabeni;
- Arome sintetice sau coloranţi;
- Uleiuri minerale.

 Sticlele noastre albastre din plastic nu conţin A Bisfenol (BpA). Noi utilizăm doar recipiente şi ambalaje reciclabile. Nici unul dintre produsele sau ingredientele noastre nu au fost testate pe animale.  Aceste produse sunt adecvate pentru vegani şi vegetarieni. 

Aceste produse sunt fabricate în UK. Contribuie la:  Adăugaţi doar câteva picături de „Ooh!” pentru sânii congestionaţi, „Aah” pentru un volum scăzut de lapte sau „Ouch” pentru mameloane dureroase la apă şi utilizând tampoane de bumbac organic furnizate se creează comprese liniştitoare pentru fiecare sân, ajutându-vă imediat să vă simţişi confortabil, eliberată şi revigorată. „Ooh!” - pentru a fi utilizat în cazul sânilor congestionaţi Un amestec de muşcată, mentă, muşeţel şi geranium special creat pentru sânii inflamaţi, sensibili şi congestionaţi. „Ooh!” vă furnizează confort şi eliberare atunci când sunteţi pe cale de a ceda. „Aah” - pentru un volum scăzut de lapte Alăptarea este un proces care se bazează pe cerere şi ofertă; cu cât au loc mai multe alăptări, cu atât mai mult lapte veţi avea. Alcătuit din fenicul, iarbă de lămâie şi mandarin, combină utilizarea „Aah oferind bebeluşului sânul cu o frecvenţă mai ridicată pentru a spori volumul de lapte. „Ouch” - pentru mameloane dureroase Lavanda, metilul, mandarinul, tămâia şi menta calmează şi hidratează mameloanele dureroase. Împreună cu o poziţionare corectă, „Ouch” vă va ajuta în călătoria spre o experienţă de alăptare mult mai plăcută.   Ingrediente: Ooh! - ulei amestecat Floare de Calendula Officinalis şi ulei de seminţe de Helianthus Annuus (floarea soarelui), Cupressus sempervirens, Pelargonium graveolens, Matricaria recutita, Mentha piperita, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool Aah! - ulei amestecat Vitis vinifera, Citrus nobilis, Foeniculum vulgare, Cymbopogon citratus, Geraniol, Limonene, Linalool Ouch! - ulei amestecat Floare de Calendula Officinalis şi ulei de seminţe de Helianthus Annuus (floarea soarelui), Citrus nobilis, Boswellia thurifera, Citrus aurantium, Lavandula angustifolia, Mentha piperita, farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool Conţine de asemenea 2 x lavete organice  

Instrucţiuni de utilizare:  
- Adăugaţi 2-3 pipete din uleiul selectat de dumneavoastră într-un vas cu apă caldă sau rece (după cum preferaţi) şi amestecaţi în vederea dispersiei. Umeziţi laveta prin înmuiere şi aplicaţi direct pe fiecare sân. Acoperiţi-vă cu un prosop cald şi relaxaţi-vă timp de 30 de minute. Dacă puteţi să vă întindeţi undeva în linişte, departe de lumini puternice, aceasta vă va ajuta să vă relaxaţi ceea ce va ajuta la întregul proces. - Lavetele pot fi reîmprospătate în apă în timpul celor 30 de minute pentru a le menţine calde/reci. Nu uitaţi să vă spălaţi sânii înainte de următoarea alăptare pentru a permite bebeluşului să vă miroasă în acel timp. - Vă rugăm să aveţi în vedere că: Alăptarea este un proces de cerere şi ofertă; cu cât mai mult vă hrăniţi bebeluşul, cu atât mai mult lapte veţi avea. De aceea combinaţi utilizarea „Aah” cu oferirea cât mai des a sânului pentru a spori rezerva de lapte.„Ouch” vă va ajuta pe drumul către o alăptare mai plăcută şi în acelaşi timp asiguraţi-vă că bebeluşul este în poziţia corectă la sân.

Pret: 179 RON