Sapun Natural de Marsilia 30g Lavanda de Provence Le Chatelard 1802 Voiaj Hotelier HoReCa Marturii Nunta Botez | 4S = Supla, Satula, Sanatoasa si Superba!

Sapunuri/ Gel dus/ Sapun Natural de Marsilia 30g Lavanda de Provence Le Chatelard 1802 Voiaj Hotelier HoReCa Marturii Nunta Botez

Sapun Natural de Marsilia 30g Lavanda de ProvenceLe Chatelard 1802Voiaj Hotelier HoReCa Marturii Nunta Botez Fabricat in Franta. Format traditional in ambalaj individual de celofan. Parfumat cu uleiuri esentiale veritabile un rasfat pentru piele si simturi. Pur vegetal fara grasimi animale parabeni sau derivati petrolieri fara parabeni anti-oxidanti eter-glycol sau PEG extra fin saponificat la cald prin metoda traditionala de Marseille in respectul mediului inconjurator (vedeti fisierele atasate) nu este hidrofil in absenta glicerinei de sinteza (ne-adaugate) nu absoarbe apa si nu se topeste repede in savoniera va dura cat doua-trei sapunuri obisnuite si va va incanta indelung cu parfumul sau deosebit schimband efectiv chiar si parfumul in baie. Persistent ca parfum datorita retetei traditionale de fabricatie pe baza de ingrediente naturale pur vegetal nu va va usca pielea si va va insoti pe intreaga zi ca si cum ati fi intr-un camp plin de flori de lavanda de Provence cu parfumul lor deosebit. Este cel mai sigur sapun din lume pentru orice fel de ten fara alternativa mai buna pentru intregul corp in general nu doar la chiuveta pentru mainei fiind spectaculos sub dus. Este disponibil si in mai multe forme si formulari precum si in cele mai interesante parfumuri unice sau duale in combinatii in ambalaj individual si in set cadou pentru toate gusturile si pentru cei mai pretentiosi dintre cei dragi. Atentie sapunul este doar pentru uz extern desi are un parfum senzational de-ti vine sa-l mananci! Si… atentie calitatea da dependenta ! Insa este una sanatoasa de produse naturale variate…. Nu are anul atatea zile cate sunt necesare astfel incat sa puteti testa toate produsele noastre fie si dintr-un sortiment anume… Lavanda de Provence . Brand: Le Chatelard 1926.

Pret: 5 RON

Home > Parfumuri naturale > Parfum Unic > Lavanda Provence/ Sapunuri/ Gel dus