Apicole / Polen uscat/ Imbunatateste metabolismul si starea psihica – Polen uscat 230g certificat ECO Apiland

Polenul uscat poliflor

Polenul uscat poliflor se încadrează perfect într-un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, acţionând pozitiv asupra metabolismului şi stării psihice. Se prezintă sub formă de granule multicolore, atent selecţionate pentru dumneavoastră, din zonele de deal şi de munte ale Transilvaniei.

Se recomandă 2 linguri de polen uscat pe zi.

Se recomanda cure de 6 saptamani de 2 – 3 ori pe an.

Se păstrează la temperatura camerei (15-20°C), la loc ferit de umezeală şi lumină.

Pret: 22.02 RON

Albinele au apărut pe pământ odată cu florile. Iar odată cu florile și albinele, au apărut și produsele apicole, alimente vii cu virtuți terapeutice absolut extraordinare: mierea, polenul, păstura, lăptișorul de matcă, propolisul. Cel mai vizibil și frecvent efect al apicolelor este faptul că ne ajută să ne întărim imunitatea, să înlăturăm stresul, să ne regăsim energia și vitalitatea pentru a putea face față provocărilor cotidiene.

Apiterapia este de fapt felul prin care albinele au grijă de noi.  Apiterapia ne stimulează forța vitală, ne alină durerile, ne ajută să ne vindecăm și întreținem sănătatea, pe o cale cu totul naturală.

Apiland® vă propune produse apicole în forma lor pură, crudă, neprelucrată, așa cum ne sunt oferite de natură, pornind de la ideea că orice produs, are astfel o eficiență terapeutică maximă.

Vă invităm să gustați Apicole de Excepție, de o savoare surprinzătoare și cu efecte uimitoare asupra sănătății!

  • Transportul peste 200 lei este Gratuit !
  • livrare rapida
  • plata sigura, cu cardul
  • produse certificate ECO