Fabrica de frumusete / Ten/ Pachetul Cadou Triplu Avantaj Antiaging cu efect de intinerire a pielii

Triple Advantage™ Cream 48g Crema antirid ce confera tenului matur fermitate si protectie antigaing. Potrivita atat tenului mixt, normal cat si uscat, crema contine ingredientul inovator DMAE pentru efect de intinerire a pielii prin reducerea ridurilor fine si a liniilor fine, stimularea sintezei de colagen si regenerare cutanata; un complex de antioxidanti naturali pentru protectie impotriva radicalilor liberi, radiatiilor UV si a factorilor de mediu, uleiuri de cocos si palmier pentru hidratare si aloe vera pentru toleranta cutanata superioara.

Maracuja Pure Special Oil 118ml Ser de maracuja (fructul pasiunii) pentru efect antiaging, hidratant si intens iluminator. Uleiul pur de maracuja este obtinut prin presare la rece, procedeu fizic de extractie fara compusi chimici ce permite pastrarea componentelor bioactive.
Proprietatile serului sunt conservate natural cu ajutorul vitaminei E, care ofera de asemenea si efect antioxidant. Textura lejera a uleiului asigura o absorbtie rapida, fara a incarca tenul si fara a lasa urme uleioase dupa aplicare. Poate fi utilizat si pentru corp, par, scalp sau unghii.
Lysine Lip Therape Balm 7g Balsam de buze cu efect intens de hidratare, calmare si reparare. Contine monolaurin extras din sursa organica, substanta cu exceptionale proprietati antimicrobiene si antivirale pentru protectie impotriva eruptiilor herpetice caracteristice sezonului rece, lizina, zinc si vitamina E pentru promovarea proceselor reparatorii, precum si un complex de uleiuri organice pretioase si lizina pentru protejarea si calmarea si repararea pielii buzelor afectate de vant, temperaturi scazute sau deshidratare. Aroma naturala este oferita de extractul de mango din sursa organica.

Pret: 193.319999 RON