Apicole / Promotii / Promotii ApiLand/ Pachet Primavara cu sanatate” Pachet ECO”

Pret: 183.49 RON

Pachetul “Primăvară cu sănătate” vine în întâmpinarea diferitelor afecțiuni cu care se confruntă organismul în acest anotimp, invitându-va să profitați de doza de imunitate, energie și vitalitate pe care v-o oferă.

Conținut pachet

 • Lăptișor de matcă pur 100g;
 • Polen crud de trandafir sălbatic;
 • Polen crud poliflor – GRATUIT;
 • Transport – GRATUIT.

Polenul crud de trandafir sălbatic

Între carotenoidele și lactofermenții care se găsesc în acest tip de polen există o sinergie puternică. Dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală, ajută la reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea inflamațiilor colonului. În plus, datorită substanțelor de tip flavonoid, Polenul Crud de Trandafir Sălbatic facilitează absorbția de calciu.

Excelent tonifiant, fortifiant, energizant și antianemic, consumul acestui polen este indicat pentru combaterea oboselii cronice, aducând un flux de energie în organism.

Polenul crud poliflor

Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zone pure. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza.

Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant si meneralizant fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea.

Mod de administrare polenuri crude (Se recomandă cure de minim 7 săptămâni, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții):

 • Copii – 1 linguriță/zi (5 gr);
 • Adulți – 1 lingură/zi (15 gr).

Mod de păstrare polenuri crude: A se păstra în congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

UIMITOR!!!    Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă!

Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINĂ, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursă de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi. Este numărul 1 de acid pantotenic – vitamina B5 – care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare. Este bogat in vitamine – in special vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9).

Lăptișorul de matcă pur este un elixir al sănătății care ajută la întărirea sistemului imunitar, la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit în cazuri de epuizare fizică și psihică, stress, afecțiuni endocrine și ale ficatului, îmbunătățește memoria și somnul, încetinește procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruație sau de menopauză. Lăptișorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.

Mod de administrare: 

Intern (Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 – 30 min înainte de masă. Se recomandă consumul în cure de minimum 6 săptămâni. În caz de diabet se poate consuma ca atare, nu modifică indicele glicemic.):

 • Copii – 0,5 gr/zi;
 • Adulți – 1 – 2 gr/zi.

Extern:

 • Omogenizat în miere 2%.
  • Copii: 1 – 2 lingurițe/zi
  • Adulti: 1 – 2 linguri/zi
 • Ca și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.

Mod de păstrare: A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului.