Fabrica de frumusete / Ingrijirea corpului/ Pachet Bema bio body kit anticelulitaBEMA BIO BODY KIT ANTI-CELULITA

Tratament intensiv - 2 saptamani

Tonifiaza si reduce aspectul de coaja de portocala*Pana la maxim 2 cm in 2 saptamani de tratament intensiv*.

*Rezultatul este testat dermatologic si certificat de catre Universitatea din Ferrara (maxim 2 cm in 2 saptamani; media 1.11 cm; fermitate +19.55% dupa 2 saptamani).Pe baza de: Alge Rosii (Chondrus crispus), Fosfatidilcolina si Glicozaminoglicani (derivate din lecitina de soia si alge), Ardei iute (Capsicum frutescens) si Argila alba (Kaolin).Origine naturala. Cu extracte organice. Nu contine: conservanti sintetici, coloranti, OMG, silicon, alcool, ingediente pe baza de petrol, SLS/SLES, parabeni. Testat dermatologic. Netestat pe animale. Testate pentru Nichel, Crom si Cobalt. Formula special conceputa pentru reducerea riscului de aparitie a alergiilor.BEMA BIO BODY KIT ANTI-CELULITA contribuie la eliminarea in mod natural a excesului de lichide din organism. Reactiveaza si imbunatateste microcirculatia datorita eficientei si functionalitatii ingredientelor active continute de cele 3 produse prezente in acest kit. In doar 2 saptamani pielea isi va recapata tonusul, elasticitatea si va deveni mai supla, catifelata si hidratata. Pentru a preveni si combate imperfectiunile pielii (celulita), va recomandam sa folositi BEMA BIO BODY KIT ANTI-CELULITA alaturi de un stil de viata sanatos: dieta echilibrata, exercitii fizice, reducerea consumului de alcool, tutun.Kit-ul contine:

1 x 250 ml – Crema Fango (argila Kaolin)

5 x 5 ml – Fiole cu Lotiune Termoactiva

1 x 150 ml – Crema pentru Drenaj (fermitate)

1 x Pereche de Pantaloni BEMA (plastic)

1 x prospect

Instructiuni de utilizare:

BEMA BIO BODY KIT ANTI-CELULITA necesita doar 2 saptamani de tratament si consta in 2 stagii:

A. INTENSIV SI B. DE INTRETINERE. Aceste stagii trebuie alternate, cu frecventa indicata.A.Stagiul Intensiv:

1.Se aplica jumatate din continutul unei fiole de Lotiune Termoactiva, pe 1 picior, in zonele afectate de imperfectiuni/celulita (de obicei pe coapsele interioare si solduri, evitand contactul cu partile intime; este recomandat sa purtati lenjerie intima in timpul aplicarii). Masati viguros pana la absorbtia completa. Aplicati continutul ramas din fiola pe celalalt picior, in acelasi mod.

2.Aplicati Crema Fango (cu argila) in cantitate suficienta, pentru a acoperi intreaga zona afectata (fese, solduri, coapse si deasupra genunchiului). Stratul aplicat pe ambele picioare trebuie sa fie de aproximativ 1 mm (aproximativ 60 ml pentru ambele picioare).

3.Dupa ce Crema Fango (cu argila) a fost aplicata, imbracati Pantalonii BEMA. Acestia au fost special creati pentru a se adapta oricarei masuri: pentru a-i ajusta, se rupe plasticul pe linia punctata si se foloseste pe post de curea. Se strang pantalonii in jurul taliei si se asigura aderenta acestora la Crema Fango (cu argila). Lasati crema sa actioneze cel putin 30 de minute, dar nu mai mult de 2 ore.

4.Pantalonii Bema se indeparteaza si se spala imediat dupa folosire. Pentru a indeparta produsul de pe piele folositi un burete umed.B.Stagiul de Intretinere:

Aplicati Crema pentru Drenaj (fermitate) pe zonele afectate de imperfectiuni/celulita, cu miscari circulare si o usoara presiune, de la genunchi in sus, pana la absorbtia completa.

ALTERNATI METODELE (stagii) DE TRATAMENT ASTFEL:

ZIUA 1: Stagiul Intensiv (Lotiune Termoactiva + Crema Fango + pantaloni Bema)

ZIUA 2: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 3: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 4: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 5: Stagiul Intensiv (Lotiune Termoactiva + Crema Fango + pantaloni Bema)

ZIUA 6: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 7: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 8: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 9: Stagiul Intensiv (Lotiune Termoactiva + Crema Fango + pantaloni Bema)

ZIUA 10: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 11: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 12: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 13: Stagiul Intensiv (Lotiune Termoactiva + Crema Fango + pantaloni Bema)

ZIUA 14: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 15: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)

ZIUA 16: Stagiul de Intretinere (Crema pentru Drenaj - fermitate)Hiperemia usoara sau furnicaturile sunt doar un semn ca produsul functioneaza. Pentru uz extern. A nu se inghiti. Evitati contactul cu ochii sau membranele mucose. In caz de fragilitate capilara nu folositi Lotiunea Termoactiva sau injumatatiti cantitatea recomandata. 
 
Producator: BEMA COSMETICI di Bedendo Luigia & C. S.A.S Via G.Pascoli 34/36/38 – 45100 Rovigo, ITALIA.
Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net 

Pret: 167.00 RON