Fabrica de frumusete / Parfumuri/ Lady Gaga Set cadou Fame – Apa de parfum + Gel de dus + doua perechi gene false + carte cadou

Setul contine: Apa de parfum Fame 50 ml pentru femei + Gel de dus Fame 75 ml pentru femei + Set doua perechi de gene false.

Lady Gaga ne prezinta primul sau parfum, pentru conceperea caruia a colaborat cu cei mai buni din domeniu. Parfumul intitulat Fame a fost lansat in septembrie 2012, artista declarand despre ca "Miroase ca jeleurile cu ursuleti". De fapt, acesta este un parfum oriental dulce, dominat de fructe, flori si ierburi. Gaga a incercat sa creeze un parfum care sa-i reprezinta imaginea controversata. Si i-a iesit, Fame fiind intunecat ca noaptea, atractiv si senzual, la fel ca ea.Nu doar mirosul este ceea ce intriga la aceasta aroma, ci si aspectul.

Flaconul misterios aminteste de o potiune neagra, care odata bauta te va transforma intr-o diva intunecata, senzuala si interesanta. Accesoriile aurii ii confera atractivitate si denota atentie pentru detalii si stilul modern. Principala intentie a cantaretei Lady Gaga a fost mereu sa socheze, iar cu parfumul Fame nu face exceptie. Insa nu vorbim de soc intr-un sens negativ.

Din contra, Fame este destul de extravagant si de interesant, asa cum doar o personalitate marcanta ca a artistei Gaga, ar fi putut sa-l conceapa.Combinatia inedita de diferite ingrediente rezulta intr-un miros sofisticat, potrivit pentru seara sau zilele tomnatice. Echipa de creatie din spatele parfumului Fame nu a folosit clasica structura piramidala pentru compozitia aromei. Au ales in schimb tehnologia push - pull, care implica amestecarea tuturor ingredientelor in aceeasi etapa.

Compozitie:tamaie, belladonna, sofran, caise, orhidee, miere, iasomie.

+ Carte cadou Gustul dragostei. Barbara Taylor BradfordPret: 89.90 RON