Ghid de frumusete / Ingrijirea parului / Shopping/ Keune Keune – Ulei reparator par aspru Satin Oil 95 ml

Keune - Ulei reparator par aspru Satin Oil 95 ml - Produs din categoria Ingrijirea parului, subcategoria Serum la pretul de 135 Lei; Producator: Keune Ulei reparator par aspru Keune Satin Oil 95 mlUleiul reparator este un produs inovator extrem de fin ce nu incarca, ce include o infuzie profunda de agenti de hidratare sub forma de uleiuri ce redau luciul si moliciunea naturala chiar si celui mai aspru si deteriorat fir de par.

Aplicare: Pre-tratament: Aplicati produsul pe parul umed si uscat cu prosopul. Lasati sa actioneze 5-10 minute si curatati parul cu Care Line Satin Oil Shampoo.

Tratament peste noapte: Aplicati produsul prin miscari de masaj pe parul umed si uscat cu prosopul.Uscati. Lasati sa actioneze peste noapte. Dimineata, spalati parul cu Care Line Satin Oil Shampoo.

Tratament pentru extra stralucire: Amestecati cateva picaturi de produs in balsamul Care Line Satin Oil. Lasati sa actioneze 5-10 minute si clatiti.

Protectie termica: Aplicati cateva picaturi de produs pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul. Uscati si coafati dupa dorinta.

Produs de styling: Aplicati cateva picaturi de produs dupa ce ati terminat de coafat parul, ca ultim gest de styling, pentru stralucirea varfurilor despicate si deshidratate

Mod de folosire: Câteva picături pot fi adăugate si in alte produse Keune, sporind efectul lor, sau pur și simplu distribuiti-l direct pe parul umed sau uscat.

Ingredient: minerale esentiale (zinc,fier,cupru,magneziu, siliciu) , ulei de yangu, monoi, migdale dulci, maracuja si papaya

Tip Par: toate tipurile de par

Efect: sigileaza cuticulele,netezeste firul de par dezvaluind o stralucire uimitoare ofera stralucire si textura matasoasa firului de par repara si revitalizeaza parul

Pret: 135 RON