Diete / Fabrica de frumusete/ Mai zvelt si mai sanatos mancand normal cinci zile pe saptamana? Da, Dieta prin post – Michael Mosley, Mimi Spencer!

Este posibil să te hrăneşti normal cinci zile pe săptămână şi să ajungi mai zvelt şi mai sănătos?


Răspunsul simplu:

DA.

Pur şi simplu îţi limitezi aportul de calorii timp de două zile neconsecutive în fiecare săptămână – 500 de calorii pentru femei şi 600 de calorii pentru bărbaţi. Vei slăbi rapid şi fără eforturi graţie ...

Dieta prin post - Michael Mosley, Mimi Spencer

Testele ştiinţifice realizate cu persoane care au ţinut post intermitent au demonstrat: nu numai că ţine kilogramele nedorite la distanţă, ci reduce şi riscul de apariţie a mai multor afecţiuni, de la diabet la afecţiunile cardiovasculare şi chiar la cancer. „Există dovezi ştiinţifice elocvente că postul intermitent poate să îmbunătăţească starea de sănătate,” spune dr. Mark Mattson, şeful Laboratorului de Neuroştiinţe de la Institutul Naţional al Îmbătrânirii şi profesor de neuroştiinţe la Universitatea Johns Hopkins.

Această carte reuneşte rezultatele cercetărilor recente, de pionierat, pentru crearea unui program de alimentaţie care să poată fi inclus în aglomerata viaţă cotidiană şi prezintă:

-40 de modele de mese de 500 şi 600 de calorii simplu şi rapid de preparat -8 pagini cu fotografii care îţi prezintă „preparate de post” -dovezile ştiinţifice de ultimă oră care se află la baza acestui program

şi multe altele.

Transport Gratuit!

Pret: 30 RON