Ingrijirea corpului / Recomandari / Ten/ Daca o iubesti, arata-i! Lumanare Parfumata 200ml Trandafir Rose Le Chatelard 1802!

Lumanare Parfumata 200ml Trandafir Rose Le Chatelard 1802

Presentare de Cadou in suport de sticla si cutie cadou.

Fabricat in Franta.

Un parfum veritabil pe baza de uleiuri esentiale naturale un rasfat pentru piele si simturi intr-o candela parfumata (nu orice lumanare se poate ridica la acest standard) cu parfumuri veritabile [e baza de uleiuri esentiale in ceara vegetala Odata ce veti folosi parfumurile Le Chatelard 1802 va veti schimba pentru totdeauna perceptia asupra parfumurilor.

Va va umple de prospetime casa biroul si – probabil ca va ramane pentru dumneavoastra parfumul ambiental preferat.u00A0 Cu o concentratie peste parfumurile obisnuite de marca apropiata de fapt de apa de parfum parfumurile Le Chatelard 1802 sunt extrem de persistente si concentrate de o acuratete maxima identic naturale.

Astfel veti putea constata si singuri la prodsele Le Chatelard 1802 parfumurile au aceeasi tenta indiferent de masa in care se afla fie acestea Apa de Toaleta sau Parfumuri Ambientale Sapun Natural de Marsilia Creme sau Lapte de Corp Geluri de Dus Uleiuri de Masaj etc. Va invtam sa intrati in lumea parfumurilor naturale Le Chatelard 1802 a produselor sale cosmetice si a sapunurilor naturale veritabile. Toate produsele au preturi de lista promotionale fiind cu mult mai accesibile decat oferta de produse – majoritar fabricata pe scara industriala – de pe piata.

Si… atentie calitatea da dependenta ! Insa este una sanatoasa de produse naturale variate de calitate de top…. Nu are anul atatea zile cate sunt necesare astfel incat sa puteti testa toate produsele noastre fie si dintr-un sortiment anume…

Aflati detalii despre beneficiile si parfumul acesta aici:u00A0 Trandafir Rose Alegeti atat pentru pielea sensibila a bebelusilor si a dvs produsele cosmetice Le Chatelard 1802 Sapunurile Naturale de Marsilia Le Chatelard 1802 si seturile Cadou Parfumurile naturale deosebite pe baza de uleiuri esentiale pentru cele mai importante ocazii pentru dvs si cei dragi dvs:

Cadouri de Mos Nicolae, Cadouri de Craciun, Cadouri de Anul Nou ,Cadouri de Sf Ion ,Cadouri de Paste, Cadouri Corporate, Marturii de Nunta sau Botez ,Cadouri pentru profesori la scoala, Cadouri Ziua Onomastica a Copilului Sfantii Constantin si Elena.

Pret: 72 RON