Diete / Eu aleg 3S / Fabrica de frumusete / Ghid de frumusete / Ghid de sanatate / Ingrijirea corpului / Recomandari/ Frumusete din interior – Carmen Bruma recomanda Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben!

Colagenul lichid de băut, îmbogățit cu Acid Hialuronic, de la myelements este produsul inovator de frumusețe, care te ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii!

Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben 500ml – myelements – rezultate vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice!

beautin colagen

Cercetările avansate din laboratoarele myelements au avut ca rezultat crearea BEAUTINΤΜ COLLAGEN, un supliment alimentar care conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție în organism. El este îmbogățit cu acid hialuronic,  vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.
Complexul de frumusețe și combinația unică de elemente din această formulă oferă beneficii multiple, de la îmbunătățirea texturii pielii și până la ameliorarea sănătății țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor.

Comanda si tu online in magazinul Vegis, Carmen Bruma recomanda Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben!

buton

Colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C și zinc.
BEAUTIN COLLAGEN sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior, îmbunătățește textura pielii și întărește părul și unghiile, contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor, are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.
Este sub formă de peptidă ce sporește absorbția sa în organism, conține colagen de calitate ridicată din surse naturale de pește.

beautin-colagen-mango

Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.

BEAUTIN COLLAGEN conține colagen hidrolizat PEPTAN sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.

Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism. BEAUTIN COLLAGEN conține colagen hidrolizat PEPTAN din peștele.

Vitaminele A, C, ale complexului B, și zincul, combinate cu colagenul și acidul hialuronic,, sunt concentrate într-un deosebit complex integrat de frumusețe, ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienți, ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.
BEAUTIN COLLAGEN din gama myelements
• este în formă lichidă pentru ingerare facilă
• poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă
• include un capac cu măsură pentru utilizare ușoară
• nu lasă gust de pește și este ușor absorbabil
• are o aromă de fructe excelentă

buton

Frumusete din interior - Carmen Bruma recomanda Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben!
Frumusete din interior – Carmen Bruma recomanda Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben!

O doză de 30 ml asigură:
• 10.000 mg colagen hidrolizat PEPTANTM
• 50 mg acid hialuronic
• 80 mg vitamina C
• 1,6 mg vitamina B2
• 18 mg vitamina B3
• 60 μg biotină
• 800 μg vitamina A
• 10 mg zinc

Formula completă de îngrijire BEAUTINΤΜ COLLAGEN sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior, fiind disponibil în formă lichidă pentru o administare ușoară. În plus, BEAUTINΤΜ COLLAGEN contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism și este îmbogățit cu acid hialuronic, care acționează ca agent de umplere (filler) al pielii, având proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.

-3% Pret redus la 140.95  Lei de la 145.31  Lei

buton