Slabire si Detoxifiere/ Apa vie (apa saracita in deuteriu) tratează cancerul, stopeaza imbatranirea si creste potenta!

Corpul omului conţine mai bine de 70% apă, motiv suficient pentru a susţine că suntem mai degrabă ceea ce bem decât ceea ce mâncăm!

Un nou tip de apa este produsa la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Romania. Denumita “apa saracita in deuteriu”, descoperirea a adus cercetarilor romani 5 medalii de aur si 3 de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva si Londra, Budapesta. Poluarea masiva din ultimele decenii a afectat si apa, atat cea de suprafata, cat si cea din subteran. Cum apa reprezinta 70 la suta din componenta organismului uman, pastrarea puritatii, ba chiar “imbunatatirea” apei obisnuite a devenit o preocupare majora in intreaga lume.

Convorbire cu Ioan Steflea, directorul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii CriogeniceIn prezent aceasta apa este folosita cu rezultate spectaculoase in clinici din Ungaria si Romania. Pentru detalii privind proprietatile si efectele apei saracite in deuteriu am solicitat interviuri prof. dr. fiz. Ioan Stefanescu, directorul Institutului de Criogenie, dr. fiz. Ioan Steflea, director stiintific al institutului si g-ral div. prof. Ioan Nedelcu, seful Sectiei Dermatologie din cadrul Spitalului Militar, membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Ce inseamna apa saracita in deuteriu?

Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Cresterea concentratiei de deuteriu duce la obtinerea apei grele folosite in reactoarele nucleare. Cum apa grea are efecte inhibatoare si distructive asupra materiei vii, ducand chiar la suprimarea vietii, a aparut ipoteza ca opusul ei, apa saraca in deuteriu ar putea avea efecte benefice. Cercetari efectuate in Ungaria de grupul condus de biolog dr. Gabor Somlyai au aratat ca reducerea continutului de deuteriu poate influenta metabolismul si regimul de functionare al celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar la disparitia celulei tumorale.

Exista in natura o astfel de apa sau este doar un produs de laborator?

apa-saracita-in-deuteriu-leacul-cancerului

Apa obtinuta la institut este un produs similar apei distilate, dar cu un continut de deuteriu mult mai mic decat cel al apei naturale de acum. Apa saracita in deuteriu se pare ca a existat insa pe Pamant cu milioane de ani in urma. O echipa de exploratori au descoperit pe inaltimile Tibetului un sat in care oamenii pareau ca vin din alt timp – sanatatea si longevitatea lor depaseau cu mult media populatiei umane.

tibet

Duceau o viata asceta intr-o lume ferita de poluare si stress, este adevarat, dar nu asta este cauza principala a longevitatii, ci sursa de apa – un ghetar vesnic care s-a dovedit ca avea o concentratie in deuteriu cu mult redusa fata de cea obisnuita. Ulterior s-a observat ca si calota de gheata polara tine captiva apa saraca in deuteriu asemanatoare cu cea din Tibet.

Tibet_people

Cand a inceput aplicarea clinica a apei saracite in deuteriu?

La inceput s-au facut cercetari privind lipsa de toxicitate, la Centrul Medical al Armatei sub conducerea g-ral acad. prof. dr. Victor Voicu, secretar general al Academiei Romane, apoi studii privind fiziologia si efectul imunomodulant, al apei saracite in deuteriu la Centrul de Cercetari al Academiei Romane, de catre acad. prof. dr. I. Haulica. Studii privind efectul asupra cancerului animal si a receptarii tumorilor transplantate la soareci s-au facut la Institutul de Oncologie din Bucuresti, sub conducerea prof. dr. Balanescu si a prof. dr. Manolescu. In paralel s-au facut studii asupra lumii vegetale la Facultatea de Biologie a Universitatii din Pitesti si asupra comportamentului animalelor la Universitatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Rezultatele obtinute au determinat ca din 2002 sa se treaca la aplicarea clinica in Romania a apei saracite in deuteriu.

Concret, ce efecte are aceasta apa asupra organismului uman?

Lipsa deuteriului produce doua mari categorii de efecte: metabolice si de control asupra proliferarii celulelor canceroase. Astfel, s-a constatat scaderea nevoii de insulino-dependenti, scaderea colesterolului si a lipidelor la terapii de lunga durata cu efecte in tratarea arterosclerozei, intarzierea multiplicarii fibroblastului uman netumoral. Acestea sunt principalele efecte cuantificabile. Din cele mai greu cuantificabile, se pot mentiona cresterea memoriei creative, imbunatatirea somnului, indepartarea starilor anxioase, cresterea capacitatii de munca. Rezultatele au fost obtinute utilizand apa saracita in deuteriu cu o concentratie in deuteriu de 30 ppm (25+/-5) singura care se produce si se comercializeaza de Institutul de Criogenie.

Apa vie sau apa săracă în deuteriu se produce la Râmnicu Vâlcea încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Este creația specialiștilor de la Institutul Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice, iar efectele ei miraculoase au făcut-o celebră în toată lumea. Se exportă 150 de tone anual de “apă vie”, iar cei mai mari cumpărători sunt americanii, japonezii și ungurii.
Ioan Ştefănescu, directorul institutului, este și el un consumator al acestei ape: “Aproape toată lumea din secţie consumă şi de aia sunt toţi foarte zglobii şi cu poftă de viaţă”, zice. S-au făcut cercetări pe şoareci şi pe găini; rezultatul a fost că cei adăpaţi cu apă vie au trăit mai mult şi au fost mai sănătoşi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru îmbătrânire şi nu numai. Cu cât ai mai puţin deuteriu în sânge, cu atât e mai bine, zic cercetătorii.

Un doctor din Timişoara o foloseşte pe bolnavii de cancer, pentru a le dubla durata de viaţă. NASA a studiat-o ca să o ia pe Marte. O jumătate de litru costă 15 lei. Se numește Qlarivia. Comanda online pentru transport Gratuit!

Gianina M. din Lugoj ar fi trebuit să fie demult pe lumea cealaltă. La 17 ani are un cancer mai vechi. Au trecut deja trei ani, boala ei e perfect stabilă şi fata trăieşte ca tot omul sănătos. S-a făcut bine bând în fiecare zi “apa vie”.

“De trei ani, Gianina bea numai apă saracita in deuteriu, apa vie, cam un litru jumătate pe zi şi nu mai foloseşte deloc citostatice. Mama îi prepară şi supa cu apa respectivă. Nu a făcut metastază, deci practic e ca şi vindecată”, ne-a spus doctorul Nicola Trăilă, şeful Clinicii de chirurgie oncologică din Spitalul Municipal Timişoara. Numai cu apa vie saracita in deuteriu a prelungit vieţile a câteva zeci de canceroşi. “La cazurile avansate nu a vindecat boala, ci a dublat durata de viaţă. Cele mai bune rezultate au fost la cazurile incipiente, la copii şi la tineri. Iar la chimioterapie taie greaţa, bolnavul nu mai varsă şi e mai puternic. Atenţie, nu este un medicament, ci doar completează medicamentaţia”, a mai explicat doctorul Trăilă. Şi el bea zilnic apă vie, dimineaţa, în ceai. Ca să aibă efect, trebuie să bei fără pauze.

Japonez îndrăgostit de apa miraculoasă: a luat 20 de tone

Există, însă, un japonez care se şi îmbăiază în “apă vie” cumpărată din România. Avea un cancer esofagian şi doctorii îi mai dăduseră câteva luni. Profesor universitar fiind, ştia de apă. A luat avionul din Tokyo, s-a dus la Râmnicu – Vâlcea, s-a întors acasă cu promisiunea că i se pun rapid 20 de tone pe vapor. Au trecut opt ani, omul se simte ca şi cum n-ar fi fost bolnav niciodată. “A ajuns cel mai înfocat fan al apei. Zice că se îmbăiază în ea fiindcă e bună pentru epidermă, ba chiar îşi face şi sake din ea”, râde profesorul Ioan Ştefănescu, directorul institutului. Şi el bea de vreo 15 ani, la cafea.

“Aproape toată lumea din secţie consumă şi de aia sunt toţi foarte zglobii şi cu poftă de viaţă”, zice. S-au făcut cercetări pe şoareci şi pe găini; rezultatul a fost că cei adăpaţi cu apă vie au trăit mai mult şi au fost mai sănătoşi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru îmbătrânire şi nu numai. Cu cât ai mai puţin deuteriu în sânge, cu atât e mai bine, zic cercetătorii.

Efecte miraculoase

Doctorul dermatolog Ioan Nedelcu a folosit apa vie saracita in deuteriu pe pacienţii săi. A şi creat o gamă de creme pentru întreţinere pe bază de apă echilibrată în deuteriu. “Încetineşte îmbătrânirea cutanată, e spectaculoasă. Şi pentru acnee e grozavă, şi pentru psoriazis. Mi-a luat patru ani să realizez această gamă, iar acum conţine 19 produse diferite pe bază de apă. Produsele sunt unice, dar nu foarte cunoscute.

In ce consta tratamentul si de unde putem procura apa saracita in deuteriu?

Apa saracita in deuteriu reprezinta o parte a unei tehnici de ingrijire care combina mijloace igieno-dietetice specifice cu terapiile clasice ale cancerului (chirurgie, radioterapie, citostatice). In nici un caz administrarea apei nu implica intreruperea tratamentelor clasice, cu atat mai mult cu cat s-a constatat ca apa saracita in deuteriu usureaza suportarea efectelor secundare ale citostaticelor si radioterapiei.

Comanda online * pentru transport Gratuit  Qlarivia!

apa-saracita-in-deuteriu-leacul-cancerului

Este nevoie de reteta?

Schemele de utilizare a apei pentru tratamentul igieno-dietetic al diverselor afectiuni sunt individualizate pentru fiecare pacient in raport de tipul de boala, stadiul de evolutie al bolii si greutatea corporala a pacientului. Recomandam un consult medical care sa stabileasca dozele si durata utilizarii.

Cat dureaza utilizarea?

Perioadele de administrare sunt variabile in raport cu tipul de boala. Pentru cancere insa toti cercetatorii sunt de acord ca pacientul are nevoie de o speranta minima de viata de 6-8 luni pentru a i se putea prescrie utilizarea apei cu efecte benefice.

De ce costa atat de mult?

Apa se produce folosind tehnici de separare izotropica a hidrogenului din apa. Institutul National de Criogenie este fosta Uzina G unde, in urma cu mai bine de 15 ani, s-a pus la punct tehnologia de fabricare a apei grele pentru Centrala Nucleara de la Cernavoda. Dupa ce apa grea a inceput sa fie produsa la Drobeta-Turnu Severin am continuat cercetarile in domeniul separarii izotropice si am pus la punct tehnologia de producere a apei saracite in deuteriu. Este un procedeu complex, pentru care se folosesc instalatii costisitoare, mari consumatoare de energie.

Comanda online * mai multe sticle de apa vie saracita in deuteriu Qlarivia si ai transport Gratuit, click aici!

Ungurii cumpără jumate din producţie, japonezii – 15%

Cum s-a “născut” apa? S-a întâmplat prin anii ’80 şi a avut doi “tătici”; unul este chiar directorul institutului de astăzi. Atunci ei studiau apa grea. La apa vie au ajuns fără să vrea, că intra în tehnologia de producere a apei grele. Abia după patru ani au obţinut… un litru de apă săracă în deuteriu. “Primul nostru şoc: nu avea nici un element de toxicitate, nici o urmă de nenatural. Prin ’86 am obţinut şi brevetul, iar bolnavii au început să curgă la uşa institutului”, zice profesorul Ştefănescu.

Afacerea a început odată cu un anunţ – un ungur cumpăra sute de tone de apă. “Noi ne chinuiam cu un litru… ce să facă, ăla, domne, cu sute de tone? Ne-a cumpărat o tonă, a doua şi am început să ne dezvoltăm. Noi, până la el, nu ştiam că e atât de bună pentru sănătate. Prin 2000 exportam până la 150 de tone pe an (adică 150.000 de litri). El o cumpăra de la noi ca apă distilată, îmbuteliată sub un nume ales de el, şi o vindea bolnavilor ca apă potabilă, terapeutică”. Pe sticlă nu scria unde e făcută. Când ungurul n-a mai putut plăti, directorul şi-a luat alt partener. Inginerul Cristian Mladin s-a angajat să cumpere şi să plătească regulat. Directorul i-a făcut şi un transfer de brevet, legal, iar acum partenerul său este cel care o produce în institut şi o vinde mai departe sub numele de Qlarivia. O jumate de litru costă 15 lei şi conţine de cinci ori mai puţin deuteriu decât apa obişnuită.

Cel mai mult o cumpără tot ungurii (40%-50%) şi japonezii (10-15%). Restul se duce la românii bolnavi şi la câţiva pacienţi din SUA, Germania şi Turcia. Însă un american a cumpărat 180 litri fără a fi bolnav, numai pentru întreţinere. “Ne aflăm exact unde trebuie. Procentul vânzărilor în ţară e în creştere, mergem cu paşi mărunţi, pentru a testa piaţa. Exportăm maximum 150 de tone pe an fiindcă e încă afacere la scală mică”, zice inginerul Mladin. E scumpă fiindcă se face puţină apă, iar 60% din preţul de cost e energie pură. “Una e să distribui cu furgoneta, alta cu camionul. E mai mult un hobby, deocamdată trăiesc din alte afaceri”, zice stăpânul afacerii.

Dacă respiri pe instalaţia de îmbuteliere, o speli opt ore

La institut, apa se produce continuu, zi şi noapte, într-un turn înalt de 30 de metri care “munceşte” 8.000 de ore pe an, cu cinci angajaţi. E ca un imens cazan: se pompează apă normală de Bistriţa, urcă pe conducte până în vârf, este distilată, curăţată de deuteriu şi revine jos, în jet anemic, pe un furtunaş. Se pune în nişte containere din plastic alb, se ozonifică, se decontaminează, apoi merge în altă parte, la instalaţia de îmbuteliere. Asta e ca-n filmele SF, a costat 70.000 de euro – e un soi de vitrină perfect curată, cu comandă computerizată şi plină de tot soiul de ţevi, furtune şi orificii.
Vreo patru oameni îmbrăcaţi în alb, cu măşti, mişună concentraţi pe lângă ea.

Dacă respiră vreunul pe instalaţie, dacă strănută sau dacă lasă o amprentă pe anumite piese, trebuie spălată toată instalaţia! Iar spălarea durează opt ore. În alt birou se face analiză izotopică a apei, cu nişte aparate de o “tehnologie incredibilă”; nişte fire ultrasubţiri, de abia le vezi cu ochiul liber. Prin ele circulă tot felul de substanţe. Numai instalaţia asta a mai costat un milion de euro. Scump, dar merită. Căci…

“Părinţii” apei vii sunt siguri că invenţia lor va salva multe vieţi, de aici încolo.

 apa-saracita-in-deuteriu-leacul-cancerului