Ghid de frumusete / Ingrijirea parului/ Cu minerale si microcristale de diamante! Alfaparf Milano Pachet Alfaparf Illuminating – Sampon, Masca si Serum SprayPachet Alfaparf Illuminating - Sampon, Masca si Serum Spray

Este un Tratament pentru strălucire cu minerale si microcristale de diamante!


Calităţilor unice de strălucire ale extractelor din seminţe de in, li se adaugă sclipirea luxuriantă a diamantelor, cu adevărate microparticule de diamante, produsele din gama Semi di lino sunt renumite pentru luminozitatea pe care o conferă părului.

Produsele au o performanţă crescută datorită ingredientelor speciale: CMC (Cell Membrane Complex) un concentrat de ingrediente active care întăresc legătura cuticulară şi o închid perfect; polimeri de silicon de ultimă generaţie pentru restabilirea elasticităţii firului de păr şi pentru un factor mărit de reflexie a luminii.

Pachetul Promo contine :

- Sampon Diamond 1000ml :sampon hidratant pentru stralucire , curata delicat parul , il face moale si usor de pieptanat.

- Masca Diamond 500 ml : masca pentru stralucire ce hraneste cu substantele nutritive necesare parul tratat.

- Cristalli Spray 125 ml: serum de stralucire instant, pentru toate tipurile de par , un fluid pretios care confera stralucire imediata parului, facandu-l matasos si usor de modelat. Fluid extraordinar multifunctional pentru toate tipurile de par ce confera stralucire extrema si imediata, usureaza descurcarea parului, inlaturand problemele nedorite, previne despicarea varfurilor si controleaza coafura

Pret: redus la 210 RON de la 265 RON