Ghid de frumusete / Ingrijirea parului / Recomandari/ Aleg vopsea permanenta Wella Koleston Perfect – nuanta 8/43 roscat, tu?

      Alege culoarea parului care ti se potriveste si comanda online vopseaua de par profesionala din catalogul Wella Koleston, pretul este mult mai avantajos ca in saloanele de coafura iar acolo poti sa platesti doar manopera!
Mie imi place foarte mult parul roscat colorat cu vopseaua permanenta Wella Koleston Perfect – nuanta 8/43 la tub de 60 ml, cu codul de produs 1428 de la producatorul Wella Professionals!

Pretul Wella Koleston Perfect este 39 Lei per tub si pentru ca folosesc folosesc 3 tuburi la lungimea parului meu ma costa o vopsire completa 39 Lei x 3 = 117 Lei, doar vopseaua! In saloanele de coafura, un tub de vopsea este mai scump, diferenta de cel putin 10 lei pe tub inmultita cu 3 va aduce in plus in buzunarul meu 30 lei cel putin!

Iti recomand sa comanzi online vopseaua profesionala de par Wella sau alta marca de vopsea pe care o preferi (Alfaparf, L’Oreal, Londa, etc) si abia apoi sa mergi la salon sa te vopsesti! Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 199 lei, livrarea produselor este gratuita. Voloseste intotdeauna vopsea profesionala, este mai scumpa, dar parul tau merita sa fie lasat pe “maini profesioniste”!

Vopseaua permanenta Wella Koleston Perfect – nuanta 8/43 are o formula delicata ce combina tehnologia Triluxiv cu agenti de hidratare si lipide pentru ca parul tau sa fie mai sanatos si mai lucios. Nuantele obtinute debordeaza de stralucire, firele albe sunt acoperite, iar rezistenta culorii este un atu. Formula produsului este cremoasa, consistenta, fiind usor de repartizat pe suprafata firului de par. Vopseaua se repartizeaza la radacini sau/si pe suprafata firului de par, se lasa sa actioneze in functie de intervalul ales si apoi se indeparteaza spaland parul cu un sampon dintr-o gama de protectie a parului vopsit.

Wella-Koleston-Perfect- nuanta-8-43

Din catalogul Wella Koleston Perfect pus la dispozitie de magazinul online Esteto poti alege si tu culoarea care ti se potriveste si poti comanda online, este mult mai avantajos, Click & Shop.

wellaPoti sa fii mai frumoasa de-acum cu Wella Professionals si vopseaua permanenta Wella Koleston Perfect, Blond, Roscat sau Saten, ce ai ales? Click & Shop

Aleg vopsea permanenta Wella Koleston Perfect – nuanta 8/43 roscat, tu?
Vopsea permanenta Wella Koleston Perfect

Salvează

Salvează

Salvează